INFORMATIEVE PLATTEGROND

Hieronder vind je de informatieve plattegrond van PIER14.
Klik op het kruisje en bekijk de beschikbaarheid en de belangrijkste specificaties per bouwblok.

Binnen PIER14 kan de omvang van de bedrijfs- en kantoorunits nog flexibel worden ingedeeld aan de hand van jouw wensen. Op onderstaande interactieve kaart zijn de bouwblokken weergegeven, met daarbij de volumes en de belangrijkste specificaties per bouwblok. De bouwblokken zelf zijn flexibel indeelbaar. Dit betekent dat de mogelijkheden voor het samenstellen van jouw toekomstige bedrijfslocatie eindeloos zijn.

LET OP: De aangegeven vierkante meters zijn ter indicatie. De bouwblokken zelf zijn op veel plekken nog flexibel indeelbaar. Dit betekent dat de mogelijkheden voor het samenstellen van jouw toekomstige bedrijfslocatie eindeloos zijn!

Benieuwd naar jouw ideale vierkante meters binnen project PIER14?

Het mooiste, meest unieke en innovatieve bedrijventerrein van Nederland, staat straks in het teken van nautische bedrijvigheid. Een unieke ligging aan de Oude Maas, tussen de Schokhaven en Uilenhaven, hier komen prachtige architectuur en duurzame bouw samen, dit biedt ondernemers binnen PIER14 de kans om te ondernemen in een energieke en bijzondere omgeving.

Welkom op de website van PIER14. Wil jij informatie ontvangen over het nieuwste nautische bedrijventerrein?

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.