VRIJ INVULBARE METERS

CREËER HIER DE IDEALE PLEK VOOR JOUW NAUTISCHE ONDERNEMING.

Direct gelegen aan de reuring van de Oude Maas, ligt het toekomstige bedrijventerrein PIER14. Dit uitgestrekte havengebied beslaat ca. 78.000m2. Het biedt een geweldig speelveld om prachtige gebouwen op te ontwikkelen met een enorme potentie tot diversiteit. Het masterplan van PIER14 bestaat uit ca. 16.000m2 kantoor en ruim 50.000m2 bedrijfsruimten.

FLEXIBEL TE VERDELEN VIERKANTE METERS
De nieuwste thuishaven voor nautische bedrijven in Nederland is omvangrijk. Dit is ook nodig.
De kantoor-en bedrijfsruimten zijn al gedeeltelijk ingevuld binnen PIER14, vanwege de ultieme locatie en het innovatieve ontwerp. Een deel van de locatie is verkocht aan Veka, die het terrein heeft verworven ten behoeve van de realisatie van een scheepswerf. Maar, er is nog ruimte beschikbaar! In totaal is er nog circa 13.000 m2 kantoorruimte en circa 10.500 m2 bedrijfsruimte beschikbaar voor verkoop en verhuur. Jouw droomconcept kan hier nog naadloos tussen passen. Neem contact met ons op en wij plannen graag een gesprek met u in om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen PIER14 kan de omvang van de bedrijfs- en kantoorunits nog flexibel worden ingedeeld aan de hand van jouw wensen. Op onderstaande interactieve kaart zijn de bouwblokken weergegeven, met daarbij de volumes en de belangrijkste specificaties per bouwblok. De bouwblokken zelf zijn flexibel indeelbaar. Dit betekent dat de mogelijkheden voor het samenstellen van jouw toekomstige bedrijfslocatie eindeloos zijn.

INFORMATIEVE PLATTEGROND
Hieronder vind je de informatieve plattegrond van PIER14. Klik op het kruisje en bekijk de beschikbaarheid en de belangrijkste specificaties per bouwblok.

Benieuwd naar jouw ideale vierkante meters binnen project PIER14?

Het mooiste, meest unieke en innovatieve bedrijventerrein van Nederland, staat straks in het teken van nautische bedrijvigheid. Een unieke ligging aan de Oude Maas, tussen de Schokhaven en Uilenhaven, hier komen prachtige architectuur en duurzame bouw samen, dit biedt ondernemers binnen PIER14 de kans om te ondernemen in een energieke en bijzondere omgeving.

Welkom op de website van PIER14. Wil jij informatie ontvangen over het nieuwste nautische bedrijventerrein?

Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.